Why do I always have to get angry?

Today I went to the ATM and when I entered the pin code, no money came out. Then I checked with my bank and the ATM took the money from my account. So I went to the post office and said what happened and asked if they could help me. Immediately these women lifted their hand in the air and said I have to wait a week to solve this and they can not do anything and this and that and bla bla bla and they spoke to me like to a five year old. Then they started to argue against me that it is impossible for me to see the withdrawal so fast, so I logged in to my account with my smartphone so they could see it themselves.
Then the fire inside me reached my mouth and had to say couple of nice words so clearly that even the director came out from his office. And guess if they started to move their butts that second to solve the problem. And seems that everything will be solved by tomorrow.
Why do I always have to be angry? Why can not someone just answer kindly back Dear, we will just check what happened, because this happened also to another person two days ago! Always a lemon face back....blah!

Svenska

Idag gick jag till bankomaten och när jag slog in pin-koden, kom inga pengar ut. kollade jag med min bank och bankomaten tog pengar från mitt konto. Så jag gick till posten och sa vad som hände och frågade om de kunde hjälpa mig. Omedelbart lyfte dessa kvinnor upp sina händer i luften och sa att jag måste vänta en vecka för att lösa detta, och de kan inte göra någonting och dittan och dattan och bla bla bla och de talade till mig som till en femåring. Sen började de käftas tillbaka att jag omöjligt kan se uttaget så fort, så jag loggade in med telefonen till kontot så de fick se transaktionen med egna ögon.
nådde elden inom mig min mun och sa några fina ord så tydligt att till och med direktören kom ut från sitt kontor. Och gissa om de lyfte sina rumpor illa kvickt för att lösa problemet. Och nu verkar det som att allt kommer att lösas i morgon.
Varför måste jag alltid bli arg? Varför kan inte någon bara svara vänligt tillbaka Du, vi ska bara kolla vad som hände, eftersom detta hände också en annan person för två dagar sedanAlltid citron ansikte tillbaka...blah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *