El är dyrt!

El är dyrt! Så dyrt så att man gör på sig om man glömt att släcka på morgonen och sen upptäcker på kvällen vid hemkomst att lampan lyst hela dagen. Detta var en av lektion ett jag fick lära mig. Släck! Släck! Släck! Du får aldrig glömma släcka lampan! Och sen står TV apparaterna på i varje rum, datorer, mobilladdare som bara hänger i kontakten, tar bilen överallt...En glödlampa som står på ett par timmar drar mindre är en mobilladdare som drar ström dygnet runt. Men allt är väl relativt. Släcker jag? Absolut! Men när jag är själv står varenda myslampa på! eheheh...

One thought on “El är dyrt!

  1. Samma sak i Frankrike. Hade lite svårt för det i början, tycker det känns kallt och trist då det är mörkt överallt utom precis där man är men jag har vant mig. Det är ju lite svårt att argumentera emot...........

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *