Finally BBC has discovered Sicily

I love this island like my home Lapland. Sicily is not complicated as sicilians say. Sicily is just difficult, like a wild horse you have to ride in and it took some years for us two to become friends. Sure I have lived here past life as it took so short time to understand what all this beauty is about.
The money I have earned here I will invest here coming years and hopefully be able to give more of Sicily to people who would like to have a piece of paradise in their life not passing all the mountains I had to climb before I got there.

Svenska

Jag älskar den här ön som mitt hem Lappland. Sicilien är inte komplicerat som sicilianarna säger. Sicilien är bara svårt, som en vild häst man måste rida in och det tog några år för oss två att bli vänner. Visst jag har bott här ett tidigare liv då det tog så kort tid att förstå vad all denna skönhet handlar om.
De pengar jag har tjänat här jag kommer att investera här kommande år och förhoppningsvis kunna ge mer av Sicilien till människor som vill ha en bit av paradiset i sitt liv och inte behöva klättra över alla berg jag tvunget fick göra innan jag kom dit.

2 thoughts on “Finally BBC has discovered Sicily

 1. Håkan

  Kunde du berätta lite mer om det där du skriver om att ge en bit av Sicilien till människor som vill ha en bit av paradiset men inte ska behöva klättra över berg. Känner att något sådant skulle passa mig och min fru som brukar åka ner minst två gånger per år. Mycket nyfiken.

  Reply
  1. Siljehagen

   Post author

   Det är ganska svårt för en ny på plats och ganska omöjligt att göra saker på distans här på Sicilien, så det är dags att skapa nya kanaler med lättare tillgång till Sicilien och dess produktion. Håller på med kurser, byråkrati m.m. nu. Sicilien kan jag och hur man tar sig fram på deras sätt, så nu är det steg 2 som gäller i arbete.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *