Not in great mood right now…

Finally finished all travelling and was so happy to come home and tell all about it, but just by opening the door an odor hits my face and I get trouble breathing and skin starts to itch. Seems like our home has been cleaned with very strong low cost cleaning products and my clothes has been washed with some shitty detergent and overdosing. And I can not use these products at all. So today I am mad as hell, have to rewash the whole apartment and clothes because I already have trouble breathing because of the strong perfume inside. Bye bye free relaxed weekend!

So why is it so fu**ing hard for some people to respect other peoples lifestyle choices? I am very close to separate homes with hubby now if things do not change.

Svenska

Äntligen klar med alla resor och var så glad att komma hem och berätta allt om det, men bara genom att öppna dörren slår en frän en lukt mitt ansikte och jag får svårt att andas och huden börjar klia. Verkar som vårt hem har rengjorts med mycket starka lågkostnads rengöringsprodukter och mina kläder har tvättats med ganska taskigt tvättmedel och överdoserats. Och jag kan inte använda dessa produkter alls.
idag är jag arg som fan, måste städa om hela lägenheten och tvätta alla kläderna eftersom jag redan har svårt att andas på grund av stark parfymstank inomhus. Bye bye ledig avslappnad helg!

Så varför är det fu**ing svårt för vissa människor att respektera andra människors val av livsstil? Jag är mycket nära till separata bostäder med fästmanen nu om saker inte förändras.

5 thoughts on “Not in great mood right now…

 1. Olle

  Men snälla... lämna fästmannen pga vilka sorts tvättmedel han använt?! Vilken överdrift! Antigen har ni stora problem och det här var droppen, eller så har du blivit helt hysterisk. Hur som helst finns det kanske andra saker du borde skriva om här på bloggen än just dessa grejer...

  Reply
  1. Siljehagen

   Post author

   Det är inte han som varit här och städat och har inte skrivit att jag ska lämna honom. Samt tala inte om för mig vad jag får och inte får skriva, läs en annan blogg om det inte passar.

   Reply
 2. Olle

  Nähä? Det lät dock onekligen så.

  Förresten, om ditt sätt att bemöta kritik på är den oerhört barnsliga "tala inte om för mig vad jag får och inte får skriva", så är det uppenbart att kritik inte är något du hanterar alls. Trots detta är det visst helt OK för dig själv att skriva bloggposter där du kritisera andra. Inte exakt imponerande...

  Reply
  1. Siljehagen

   Post author

   Olle, välj en annan blogg så slipper du kalla folk du inte känner "hysteriska" och "barnsliga". Samt läs bloggen en längre tid innan du kommenterar så du får ett grepp om livsflödet, bl.a. information att fästmannen rest med mig och kännedom om sicilianska svärmödrar. Jag har aldrig gått på person, men samhället har jag all rätt att beskriva. Gillar du inte min blogg, så finns det andra bloggar att läsa. Var vänlig och välj en annan blogg.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *