Pasta Nero di Seppia

This dish has become one of my sicilian favorites (of many, I eat too much.). It is black octopus pasta. Hubby loves fishing and came home with some octopuses yesterday, a friend cleaned them, another one cooked and I paid for the ingredients as I can not yet cook these things, and we had a lovely lunch with friends today.

Svenska

Denna rätt har blivit en av mina sicilianska favoriter (av många, jag äter för mycket). Det är svart bläckfisk pasta. Mannen älskar fiske och kom hem med några bläckfiskar igår, en vän rengjorde dem, en annan lagade rätten och jag betalade för ingredienserna eftersom jag inte kan laga dessa saker än, och vi hade en härlig lunch med vänner i dag.

20141023_141852

One thought on “Pasta Nero di Seppia

  1. Sol

    Jag åt sådana men det var ett antal år sen när jag och min dotter var på Sicilien, JAG ÄLSKADE DOM:), det måste nog vara ännu godare när man lagar till dom själv!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *