A photo won a competition and I knew nothing..

I got a phonecall today from a person I never met saying that one of my photos from the blog has won a national photo contest. The photo is not presented in my name. So, I will try to find the person as I have found where the competition got published. Well, I do not mind if people borrow photos from here to presentations etc., but atleast I would like to know. And to use them for a competition without telling me is quite lame.  Well, well...obviously I have some talent and should do something with it :). No other way to look at this. But unfortunately I will not post all my best photos anymore, will save them to attend some competitions myself :).

Svenska

Jag fick ett telefonsamtal idag från en person som jag aldrig träffat som säger att en av mina foton från bloggen har vunnit en nationell fototävling. Bilden presenteras inte i mitt namn. Så jag kommer försöka hitta den personen eftersom jag har hittat platsen där tävlingen blev publicerad. Tja, jag är inte emot att folk lånar bilder härifrån till presentationer etc, men jag skulle iallafall vilja veta. Och att använda dem för en tävling utan att berätta för mig är ganska lamt. Jo, ja ... jag verkar då ha lite talang och bör göra något med det 🙂. Inget annat sätt att se på detta. Men tyvärr kommer jag inte att lägga upp alla mina bästa bilder längre, kommer att spara dem för att delta i några tävlingar själv 🙂.

2 thoughts on “A photo won a competition and I knew nothing..

 1. Du borde kunna anmäla eller något!!? Bilden är din, och åtminstone enligt lag i det här landet är det förbjudet att göra så! Väldigt tråkigt om du inte vill lägga upp fina bilder här 🙁

  Reply
  1. Siljehagen

   Post author

   Ja, jag ska anmäla. Ska finna personen först. de i tävlingen är ganska ovilliga att ge ut namnet, men jag kommer att finna personen. Annars får jag anmäla båda.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *