Reparations a la Sicilian style

During the "Italian holidays" starts also the reparations a la sicilian style. Makes no sense to fix damages before this period of year I dislike the most is over.
A woman backed in to my Vespa and I fell, even if she saw me coming. She was totally destroyed and hysterical. Also afraid what it will costs to repair damages. I saw that they did not have great economy, so I let her go and take the cost myself. She was surprised. I am just tired of all the shit going on until Ferragosto is passed...

Svenska

Under "italienska semestern" startar även reparationerna a la siciliansk stil. Det är meningslöst att fixa skador innan denna period på året jag ogillar mest är över.
En kvinna backade in i min Vespa och jag föll, även om hon såg mig komma. Hon var helt förstörd och hysterisk. Också rädd över kostnaderna för att reparera skador. Jag såg att de inte hade bra ekonomiskt, så jag lät henne gå och tar kostnaden själv. Hon blev förvånad. Jag är bara trött på all skit som pågår tills Ferragosto är över...

Vespa

My Vespa as new....one month ago...

Vespa1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *