Snusbolaget – Tobak och Nikotinberoende

Snus är en relativt okänd produkt i övriga Europa, men en produkt som används av många i Sverige. Det har stormat en del inom EU lagstiftningen i.o.m. snuset, men får fortfarande säljas som vanligt.

Min personliga åsikt om snus och annan tobaksanvändning är inte särkilt positiv från hälsoysnpunkt samt att det inte ser särskilt inbjudande ut med an snusfylld läpp. Och att lukten är ganska stark. För att få ner användandet av tobaksprodukter kan man eventuellt flytta försäljningen från butiker och kiosker till butiker på internet så är det inte så lockande att prova och sedan riskera att hamna i ett beroende.

Med utvecklingens gång har det skapats nya försäljningskanaler för tobaksprodukter på internet, bl.a. Snusbolaget, som vi skrivit ihop inlägget med, där en person som vill hålla kvar i sitt användande kan snabbt och enkelt beställa hem de produkter som denne efterfrågar, och ofta också till fri frakt om man kommer över ett mindre belopp. Med ett rullande lager behöver inte heller riskera att produkten skulle vara slut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.