Why, liksom?

Jag vet inte varför jag känner mig så ledsen. Kanske för att kampen är över? Kanske för att jag nu verkar kunna dela mitt arbete och liv med Sicilien och utomlands. Varför känner jag mig så tom när jag bör känna mig så överväldigad att jag nu kommit dit jag vill? Jag bör ju vara så glad, men istället känner jag oro.

Gott skratt får jag iallfall, då Sverige återigen tror att vi är naveln i världen. Klicka här. Jag tror inte att s.k. utlandet bryr sig vad lilla 9-miljoners landet pysslar med ;=). De rapporterar som sig bör, som de gör med alla andra länder. Some people think we are the world and the rest of the countries are the space.
-------------------------------
Eng: Don't know why I feel so sad. Perhaps because the struggle is over? Maybe because I now seem to be able to share my work and life in Sicily and abroad. Why do I feel so empty when I should feel so overwhelmed now that I'm where I want to be? I should of course be so happy, but instead I feel anxiety.

I got a good laugh, anyway. When Sweden once again believe we are the center of the world. Click here (in Swedish). I don't believe that so-called rest of the world cares what little 9-million nation is doing :=). They report as they would with any other countries. Some people think we are the world and the rest of the countries are the space.

6 thoughts on “Why, liksom?

 1. Ferferi i Paris/Göteborg

  Haha visst är det så att vi alltid tror vi är i centrum av världen! Håller absolut med. Ang. oron- är inte det ett tecken på framgång? När man nått ett mål får man sug efter nya mål och adrenalinkick…? Fast vad vet jag…

  Reply
 2. Johanna På Pickadollön

  Ferferi: Ja, det àr en konstig grej just den instàllningen…:=). Jag vet inte alls var denna oro kommer ifràn…kan vara att jag nàtt dit jag vill och lite till. Denna adrenalinkick àr borta…nu kànns allt mer surrealistiskt.

  Freedom: Jo, de gòr de…:=) De skyller pà sin starka historia…;=). Vad ska vi skylla pà? :=D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.