Jag fick en Blog Award av Johanna som skriver bloggen?Berlin Ick! Det ?r s? h?rligt med kommentarer f?r p? detta s?tt finner man nya bloggar. Tack s? hj?rteligt f?r awarden och rekommenderar att kika in hos Johanna i Berlin. D? ska man ?ven g?ra vissa saker n?r man mottar en award, s? here we go:

Sju saker om mig sj?lv:
* Drivande/driftig
* Envis/ lutar mot lite tjockskallig
* Skor ?r min drog (innan jag flyttade hade jag 156 par – vill inte veta dagens nummer)
* Optimist med “?lska livet!” motto
* Min stil ?r klassisk, rock, bohem och country
* Designer i grunden som sen blev ekonom och nu egen f?retagare p? Sicilien
* Hade n?st st?rst luftvolym i lungorna i h?gstadie klassen. Bodde i Kiruna och hade typiska hockey killar i klassen. Det gl?mmer jag aldrig!

De sju bloggar jag vill skicka awarden till ?r:
* Dila
* Ferferi i Paris
* Svenskan i Israel
* Italienmoster i norra Italien
* The Swenglish Home
* Life In Shanghai
* Freedom Travel