Idag går min provanställning ut. Jag har gjort ett megajobb, men jag vet inte vad ägarna tycker, ingen säger något eller bryr sig. Så är det att jobba på Sicilien. Men jag ska inte gnälla, jag har pysslat med ekologi, export och marknadsplanering vilket jag älskar. Har haft engelskalektioner för mina kollegor och när tiden räckt jobbat som översättare. Jag är inte bara anställd att göra mina huvuduppgifter utan även finnas till hands vid akuta engelska situationer.

Dessa godingar står parkerade vid skrivbordet, vid mitt arkiv. Det första jag ser varje morgon.
 
 
Detta är utsikten från mitt kontor. Havet syns, tar bara fem minuter med moppen och så är jag på playan.
 
Mina kära kollegor piffade upp kontoret åt mig. De hade helt rätt, det såg alltför kalt ut.
 
 
Busy, busy days…vilket jag älskar! T.o.m. två datorer öppna på bordet. Klarar dagen med vatten, saltgodis från Sverige.

Såhär ser det ut när det är dags att gå hem. Vi får se imorgon hur det blir, om det ska piffas lite till eller plockas bort. Nervös? Jätte! Men det har ju alltid löst sig!