Nu när jag gjort om mitt CV har telefonen ringt ett par gånger idag. Nya intervjuer! Fick dock veta igår att bl.a. på ett ställe, En Internationell hotellkedja, hade sekreteraren som mottagit mitt CV inte gett den vidare till chefen, utan slängt den! Nåja, berättade om händelsen till alla och fick i morse träffa chefens bästa vän som äger fem bilaffären i stan. Han tog mitt CV och ska ge det personligen till henne för att hon aldrig hört talas om ett svenskt CV som skulle ha lämnats på hennes bord! Han beklagade å hennes vägnar att detta hänt, men att det är vanligt eftersom de anställda är rädda att förlora sina jobb för en annan. Hm…förklarade kort att det inte är orsaken till varför jag lämnar in ett CV, utan för att finna en intressant plats att jobba på.

Lärt mig två saker: Tala om händelser….ryktet går fort. Lämna CVt direkt till ansvarige, om inte personligen, ta reda på ansvariges email. Detta talade även min jobbagent till mig att jag ska göra.

Har dock sökt arbete nu i tre veckor. Fick ändra om mitt CV förra veckan som jag skrivit tidigare, gjort om min profil och skickat ut nya till alla ställen jag besökt personligen eller via webbsida. Kort och gott tog det tre heldagar. Men det börjar ge resultat!

Det är sol, +30 och blå himmel.