Marina di Ragusa is one of my favourite areas in Sicily. It was here I started my sicilian adventure and opened my activity. I am glad I moved here first, because if I had started even in the place where I live now, I don’t think I still would be in Sicily. Reason is that Ragusa area differs from rest of Sicily. It is calmer, more clean and organized, has not been much effected by previous classical “Sicilian Issues” and is always mentioned as the area with highest standard of living in Sicily. I love this place, got a very good start here 2009.

Svenska

Marina di Ragusa ?r ett av mina favorit omr?den p? Sicilien. Det var h?r jag b?rjade mitt sicilianska ?ventyr och ?ppnade min verksamhet. Jag ?r glad att jag flyttade hit f?rst, f?r om jag hade b?rjat ?ven p? den plats d?r jag bor nu, tror jag inte att jag fortfarande skulle vara kvar p? Sicilien. Anledningen ?r att Ragusa omr?det skiljer sig fr?n resten av Sicilien. Det ?r lugnare, mer rent och organiserat, har inte mycket sp?r av tidigare klassiska “sicilianska problem och alltid n?mns som omr?det med h?gsta levnadsstandarden p? Sicilien. Jag ?lskar det h?r st?llet, fick en mycket bra start h?r 2009.

LivingInSicilyLivingInSicilyLivingInSicilyLivingInSicilyLivingInSicily