Med tanke på alla idotiska kommentarer jag fått på lokal nivå, skrev jag detta.

“Jag är en tuff brud i en bikiniskrud. Är en blond, men inte gul. Kör på min motorino som jag fantiserar är en Harley. Motorn har jag en gång bränt, men det var inte mitt fel, det var ett fabriksfel. Går över gränser genom att köra 60 istället för 50. Hytter du med näven, så hytter jag med två och med bena me`! Jag lever mitt liv bland korta pistolmän och kvinnor som hugger en i ryggen när du minst anar. Mina vapen heter Kunskap och Sunt Förnuft och med dessa super jag dig under bordet och sväljer bägaren med! Mitt levebröd tjänar jag med ett jobb du aldrig kan få och p.g.a. kompetensbrist har mina arbetsplatser numera blivit två. Kom inte och säg att jag ska vara en Siciliansk tjej, idioti är inte riktigt min grej, för att svensk tjej is the grej!”

Sono Brava!